Adatvédelmi tájékoztató

 

Az oldal megtekintéséhez, böngészéséhez nem szükséges személyes adatokat megadni.

Mi is a személyes adat? Minden olyan információ, amivel a természetes személy beazonosítható közvetlenül, vagy akár közvetve. Ilyenek a teljes név, postai cím, telefonszám, e-mail cím.

Webáruházunk használatához, a megrendelés és szerződéskötés céljából a következő személyes adatokat gyűjtjük: Teljes nóév, postacím, telefonszám, e-mailcím, szállítási cím. Ezen adatok megadása nélkül a szerződés nem jöhet létre Ön és a cégünk között. Adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik félnek nem továbbítjuk. Adatait a jogszabályokban meghatározott ideig tároljuk.

Házhoz szállítás megrendelése esetén az adatkezelő jogosult a szerződésteljesítés céljából harmadik félnek továbbítani a vásárló adatait. Jogcím: termékrendelés házhoz szállítással. Szállítócégünk a Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. ) Továbbított adatok: Teljes név, szállítási cím, telefonszám, teljesítés összege.

Bankkártyával történő fizetés esetén a kártya adatait a PayPal rendszer felé közvetítjük, adatait a csak a banki művelet idejéig tárolja a rendszer.

Látogatása során lehetősége van hírlevélre feliratkozni. A regisztráció során önkéntes az adatmegadás. Ezen adatokat az adatfeldolgozón kívül harmadik személynek nem adjuk át.

Vásárlónk tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről. Ekkor az adatkezelőnek tájékoztatnia kell az adatok tulajdonosát, hogy a személyes adatait, mikor, milyen célból, mennyi ideig kezelte és továbbította-e harmadik félnek és hogy adatkezelőként igénybe vett-e adatfeldolgozót.

Adatfeldolgozónkhoz fordulhat, ha

  • adataiban pontatlanságot, vagy eltérés észlel
  • adataiban változás történt
  • adati törlését kéri
  • adatfeldolgozásának felfüggesztését, leállítását kéri.

 

X
0

Your Cart